Terug naar het overzicht

Comfyboobs en Printboobs van Shap3d Up: Totally me

DenkFrank werkte mee aan de lancering van Shap3d Up. Logo, campagnebeeld, infographics, website en teksten voor persberichten. Daarnaast begeleiding van enkele promo-filmpjes. Plaatjes en praatjes dus. Het was een leuke klus.

Begin persbericht

Jezelf zijn, totally me!

Shap3d Up wil vrouwen meer keuze bieden op het gebied van borstprotheses en een einde maken aan dagelijkse ongemakken na een borstamputatie. “Een vrouw moet zich weer zelfverzekerd gaan voelen en vol vertrouwen in het leven staan. Totally me!” zo vat Monica Schlösser het samen. Shap3d Up wil naast het aanbieden van borstprotheses aandacht vragen voor vrouwen die getroffen worden door borstkanker en hen helpen hun rol als vrouw, moeder en collega weer op te pakken. Shap3d Up wil het zwijgen over borstamputaties en de gevolgen daarvan doorbreken.

Nieuwe bamboe borstprothese: Comfyboobs

Dat zijn superzachte comfortabele borstprotheses gemaakt van bamboe. De Comfyboobs zijn ideaal in de periode direct na de borstamputatie, tijdens de behandelingen en later bij het sporten of chillend op de bank. Zowel prothese als vulling zijn puur natuur. Bamboe heeft antibacteriële eigenschappen. Hierdoor ontstaan minder snel geurtjes en geeft het een fris en droog gevoel, ook bij transpiratie. Daarnaast bezit bamboe ook hypoallergene eigenschappen waardoor huidirritaties niet optreden en zelfs worden verminderd.

Shap3d Up gaat verder: Printboobs

“Door vrouwen, voor vrouwen” is het adagium van Monica Schlösser, initiatiefnemer van Shap3d Up. De kennis en input die de vrouwen in de community delen gaat Shap3d Up gebruiken voor een tweede productlijn: Printboobs. Dat worden op maat geprinte, externe, gepersonaliseerde borstprotheses. De ontwikkeling van Printboobs is op dit moment in volle gang. Denk daarbij aan de selectie van 3D technieken voor scannen en printen en het selecteren van materialen.

Einde persbericht